Bröllop

Bröllopsfotografering

Just nu tar jag få eller inga bokningar. Men vem vet – kanske kommer tiden igen! Läs mer här.

_DSC9491-Edit.jpg
DSC_6811-2.jpg

Min stil som bröllopsfotograf är dokumentär – jag orkesterar, poserar och styr inte, utan följer med och fotar det som händer. Fokuset är alltid att fånga den känsla som redan finns, och hjälpa er att stanna i den. Jag försöker alltid berätta en historia när jag fotar ett bröllop – om er, och om de ni älskar. Alla känslor ska få plats: den helt sinnessjuka glädjen, men också sårbarheten, modet och beslutsamheten. Om ni som jag gillar en filmlik, analog estetik och naturligt ljus – då kommer vi komma överens alldeles utmärkt. Genom åren har jag fotat över 50 bröllop, så ni kan lita på min erfarenhet av alla sorters väder, vindar, ljus och säsonger.

DSC_5742.jpg
DSC_4813.jpg

Jag levererar alltid minst 500 redigerade bilder i fullstorlek. Ni får bilderna digitalt, i ett stilrent galleri, som ni enkelt kan dela med er av till familj och vänner. Målet är alltid att skapa en sammanhängande berättelse om er dag, med bilder på er, människorna ni älskar, platsen ni valt, och alla detaljer ni lagt så stor omsorg på. När ni har fått bilderna hjälper jag er gärna att skapa vackra fotoalbum och tackkort som gör bilderna rättvisa. Jag utgår från Malmö och fotar mest i Skåne, Stockholm och Göteborg, men reser mer än gärna väsentligt längre än så.

Pris

Priserna inkluderar nästan allt – från moms till komplett redigering. Det som tillkommer är resa och eventuellt logi, beroende på var ni ska gifta er. Paketen nedan är bara förslag och kan naturligtvis anpassas till era önskemål. Vill du lägga till video? Säg till, så kommer vi fram till ett upplägg!

5 timmar – 12 650 kr
8 timmar – 17 700 kr
Hela dagen – 24 000 kr

Fotoböcker – 2500 kr per bok, rabatt från andra boken
Tackkort – 2500 kr för 50 kort